09 грудня 2021 року
04:29:41

Суспільство

Тернополянка опинилась за крок від поразки

24.09.2015 09:24

24.09.2015

Увага мільйонів прикута до змагання кухарів-аматорів з усієї України за звання “МастШефа”, грошову винагороду та можливість навчатись у французькій школі Le Cordon Bleu.

У п’ятому сезоні свої сили пробує 24-літня тернополянка Ірина Драбик. Любов до кулінарії, як зізналась, їй прищепила бабуся, котра у воєнний час працювала кухарем у німецькій родині. Хоч Ірина стала приватним ріелторем, а не кухарем, проте продовжує готувати з любов’ю.

Перемогти у “МастерШеф” – давня мрія дівчини, і до її здійснення вона йде доволі впевнено.

Учасники шоу вже лагідно охрестили Ірину “Тернопіль” чи “Файне місто”. Дівчина поки-що вправно справляється з усіма каверзними завданнями суддів, чи правильніше – справлялась до вчора.

У п’ятій програмі шоу Ірина отримала чорного фартуха, і все тому, що команда не повірила її інтуіції і не “посадила” красуню Шолудько до клітки, як крота.  Доводити свою майстерність Ірині довелось двічі. Спершу їй вдалось приготувати смачну страву  Камбоджі, родзинкою якої стали балути (варені качин яйця, у яких уже сформувався плід із пір’ям, хрящами й дзьобом), проте на битві чорних фартухів випало, будучи прикутою кайданками до суперників, зладнати французький рибний суп буйабес . Страва суддям до смаку не припала, проте Ірині вони дали шанс. Шоу залишила грузинка Нато. Її експеремент з окрошкою виявився невдалим.

Що ж, тернополняка Ірина ще має всі шанси здобути титул “МастерШефа” і стати кращим кухарем-аматором України. Тримаймо за неї кулачки!

Календар
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Недавні записи
Мета