28 січня 2022 року
17:08:25

Суспільство

Тернополяни щодня ризикують життям, купуючи ці продукти (список)

02.02.2016 12:30

02.02.2016

Тернополяни щодня ризикують життям, адже ледь не щодня споживають продукти, котрі вкрай небезпечні для їхнього здоров’я. Та ще й витрачають на них доволі кругленькі суми.

“УкрМедіа” список шкідливих продуктів, які категорично забороняється вживати.

1. Глутамат натрію. Не можна їсти продукти з добавкою Е-621 (глутамат натрію). Берете упаковку товару в магазині і читаєте. Якщо вказаний глутамат натрію, не купуєте її зовсім. Глутамат натрію є підсилювачем смаку. Зараз його додають навіть у найнесподіваніші продукти, щоб “підсадити” на них населення. Будьте уважні! Краще користуйтеся природними продуктами: сіль, цукор, перець і т.д. Але глутамат ні в якому разі!

2. Цукрозамінники. Хоча багато цукрозамінники не містять калорій і дуже економічні (один пластиковий контейнер заміняє від 6 до 12 кг цукру), незважаючи на це, їм не варто безоглядно довіряти. Виявляється, відчувши солоденький смак, наш стравохід думає, що зараз отримає порцію вуглеводів – а їх немає. Після такого «обману» будь-які вуглеводи, які потрапляють в організм протягом 24 годин після цієї “посилки”, викликають сильне відчуття голоду. Жодні цукрозамінники не можна вживати.

3. Трансжири. Масло 72,5% не можна їсти ні в якому разі. Це трансжири – рослинна олія низького сорту, розбите водородом. Масла менше 82,5% НЕ БУВАЄ. Якщо не вийде знайти таке масло, то краще їжте рослинне. Краще з’їжте дві ложки натурального вершкового масла, ніж цілу пачку або кілограм трансжирів.

4. Малосольний оселедець в пластикових упаковках. Малосольний оселедець зберігається тільки в олії. Ні в якому оцті, вині він не зберігається. Якщо оселедець без олії, значить в неї доданий уротропін.

5. Червона ікра малосольна. Принцип той же. Червона ікра довго не зберігається. Тільки в замороженому вигляді або сильносолених. Якщо продається слабосолона, значить в неї доданий або уротропін, або лимонна кислота. Може бути додано щось інше, але на виході все одно виходить формальдегід.

6. Завідомо генно-інженерні продукти. Арахіс. Імплантується ген петунії. Страшно отруйна речовина. І комахи арахіс не їдять. Зелений горошок (консервований). Кукурудза (консервована). Імпортна картопля. Крабові палички (крабова есенція, змішана з соєю). Какао.

7. Кукурудзяні палички і пластівці з цукром. Якщо купуєте кукурудзяні пластівці, палички, вони повинні бути тільки не солодкі. Тому що цукор не використовують у виробництві. Цукор горить при температурі 140 градусів. Тому використовують цукрозамінники, в даному випадку цикломат.

8. Каші і крупи з ароматизаторами і барвниками, ідентичними натуральним Це хімічні речовини, що мають запах – присмак груші, полуниці, банана і т.д. Нічого натурального тут немає.

9. Льодяники, барбарис. Зараз використовується настільки сильна хімічна есенція, що якщо ви злегка намочену цукерочку залишите на скатертині, вона пропале скатертину наскрізь, разом з лаком. Знищується навіть пластик. Уявіть, що відбувається з вашим шлунком.

10. Мармелад. Нинішній мармелад – це просто чудеса хімічної промисловості. смертельно небезпечно.

11. Джеми. Найпотужніші антиокислювачі. Ніколи ви не зможете зберегти вишню в такому первозданному вигляді.

12. Смажена картопля в фаст-фудах і готова в магазинах. Зараз використовуються антиокислювачі такі, що картопля тримається рік і не чорніє. Все, що стосується фаст-фудів. Шаурми, пиріжки і навіть салатики в Макдональсі.

13. Варені ковбаси. Вони з генно-модифікованої сої. Сосиски, сардельки, варена ковбаса, паштети й інші продукти з так званими прихованими жирами. У їх складі сало, нутряний жир, свиняча шкірка займають до 40% ваги, але маскуються під м’ясо, у тому числі і за допомогою смакових добавок.

14. Шинка. Ні про яку натуральность в даному випадку взагалі не йдеться. Береться тоненька шийка і кілограм гелю. За ніч у спеціальній машинці гель «расколбашівається» разом зі шматочком шийки, і до ранку виходить величезний шматок «м’яса». Як такого м’яса в ньому не більше 5%. Все інше – гель (каратінін, підсилювачі смаку, підсилювачі кольору). Рожевий колір такому “м’ясу” надають підсилювачі кольору разом зі спеціальними лампами. Якщо вимкнути лампи у вітрині, ви побачите, що колір – зелененький такий.

15. Сирокопчені ковбаси. Як раніше вже ніхто не коптить. Використовуються коптильні рідини, в яких знову-таки формальдегід.

16. Молочні продукти тривалого терміну зберігання (більше 2 місяців). Все, що зберігається більше 2-х тижнів, вживати не можна. Асептична упаковка – це упаковка з антибіотиком.

17. Майонез в пластикових упаковках. Оцет, що знаходиться в майонезі, хоча його там бути не повинно, роз’їдає стінки пластикової упаковки, вивільняючи канцерогени. У пластикові упаковки можна класти тільки нейтральні продукти.

18. Кавуни. Якщо вас пронесло 10 разів, то на 11-й може і не пронести. Кавун вдобрюється такими речовинами, що це перший кандидат на отруєння.

19. Виноград, який не псується. Виноград з’їдають гриби на корені. Його ще не встигли зняти з гілки, а його вже їдять гриби. Тому якщо продається який-небудь там киш-миш і лежить більше 5 діб, знайте, він оброблений хлороформом та іншими серйозними антиокислювачами.

20. Перець (не в сезон). Абсолютно генно-модифікований продукт. Його не можна їсти через міру тим, хто страждає запальними захворюваннями шлунково-кишкового тракту, гіпертонією, ішемічною хворобою серця, гемороєм, безсонням, психічними розладами, епілепсією, захворюваннями нирок і серця. Сам перець входить в десятку продуктів, що містять азотисті добрива, пестициди. І навіть якщо з’їсти всього один такий перчик, то можуть з’явитися проблеми зі здоров’ям. Тому краще буде купувати його виключно в сезон зростання, а саме влітку, і бажано щоб виріс у ваших краях проживання.

21. Полуниця взимку. Зимова полуниця – абсолютно даремний продукт. Жодного Вітамінчиків там немає. Це не стосується вас, якщо ви живете, наприклад, в Ізраїлі, де саме взимку сезон полуниці.

22. Куплені гриби, курага, чорнослив, родзинки. Якщо бачите гарненьку курагу або родзинки, проходьте мимо. Задумайтесь, що з нею потрібно зробити, щоб зберегти, як ніби вона недавно з дерева. Курага повинна бути страшненька і зморщена.

23. Морозиво. Особливо в спеціалізованих закладах. Зараз фактично неможливо знайти морозиво, виготовлене з молока. Якщо ви знайдете де-небудь справжній пломбір з молока, тоді сміливо можете купувати. Фруктове морозиво – це гола есенція, нічого натурального в ній немає.

24. Кекси в упаковках і рулети. Вони не черствіють, не псуються, що не сохнуть, з ними взагалі нічого не робиться. Він місяць буде лежати. І через місяць він буде такий же.

25. Шоколадні цукерки. 90% шоколаду – це зовсім не шоколад (барвники-замінники). Шоколадні батончики. Це гігантська кількість калорій у поєднанні з хімічними добавками, генетично модифікованими продуктами, фарбниками і ароматизаторами. Поєднання великої кількості цукру і різних хімічних добавок забезпечує високу калорійність і бажання їсти їх знову і знову.

26. Курятина. Особливо чоловікам взагалі не можна їсти м’ясо курей. Тому що курятина вся на гормонах. Курятина містить 6 жіночих гормонів, включаючи прогестеронові. Тому якщо чоловік починає їсти жіночі гормони, у нього, природно, падає тестостерон, причому до рівня, який потім не відновити. Баран – єдина тварина, яка не їстиме ніяких гормонів. Вживайте м’ясо некомерційних ліній. Кури зараз – це самий комерційний продукт!

27. Плавлені сирки. У порівнянні з твердими сортами сирів, плавлені сири містять більше натрію, що робить їх небажаної їжею людям, що страждають гіпертонією і іншими серцево-судинними захворюваннями. Вони абсолютно не засвоюються!

28. Розчинна кава. Чоловікам взагалі не можна! Категорично! Відбувається повне переродження гормональних залоз.

29. Ароматизовані чаї. Пийте натуральний чай, в якому нічого не плаває, додаткового смаку немає. Всі ароматизовані чаї то з лимонною кислотою, то з апельсиновою кислотою, то з ще якийсь там кислотою. Звикання виникає миттєво. Нам необхідно всі кислоти вивести з організму.

30. Рафінована дезодорована олія. Рафінована олія, до речі, їсти не можна, воно за молекулярною структурою майже не відрізняється від пластику, що відбувається з ним в процесі сильного нагрівання при рафінуванні. Таке масло зашлаковує організм і є найсильнішим канцерогеном. З цієї ж причини не можна двічі смажити на одному і тому ж маслі, крім оливкової… Рафіновану олію не можна використовувати в сирому вигляді в салатах. На ньому можна тільки смажити.

31. Кетчуп, різні соуси і заправки. У них високий вміст барвників, замінників смаків і ГМО, крім того, консерванти, що оберігають ці продукти від псування, порушують мікрофлору кишечника, знищуючи і корисні мікроби в організмі.

32. Картопляні чіпси. Картопляні чіпси, особливо приготовані не з цілісної картоплі, а з пюре. По суті це суміш вуглеводів і жиру плюс штучні смакові добавки.

33. Продукти швидкого приготування. Продукти швидкого приготування: локшина швидкого приготування, розчинні супчики, картопляні пюре, розчинні соки. Все це суцільна хімія, що завдає шкоди організму.

34. Алкоголь. Навіть у мінімальних кількостях заважає засвоєнню вітамінів. Крім того, алкоголь дуже калорійний сам по собі. Розповідати про вплив алкоголю на печінку, нирки, напевно, і не варто, ви і так все прекрасно знаєте. І не варто покладатися на те, що певна кількість алкоголю йде на користь. Все це має місце лише при розумному підході до його вживання (досить рідко і в малих дозах).

35. Солодкі газовані напої. Солодкі газовані напої – суміш цукру, хімії і газів – щоб швидше розподілити по організму шкідливі речовини. Кока-кола, наприклад, чудовий засіб від вапняного накипу та іржі. Подумайте гарненько, перш ніж відправляти таку рідину в шлунок. До того ж газовані солодкі напої шкідливі і високою концентрацією цукру – в еквіваленті чотири-п’ять чайних ложок, розбавлених в склянці води. Тому не варто дивуватися, що, тамуючи спрагу такою газованою водою, ви через вже п’ять хвилин знову хочете пити.

36. Дріжджовий хліб і білий хліб. Вживаючи дріжджовий хліб, ви їсте гриби. Перевагу потрібно віддавати житньому хлібу. Рафіноване біле борошно вищих сортів, як і інші рафіновані продукти, впевнено входить в топ шкідливих продуктів харчування. “Нарізний батон” не є повноцінним хлібом. Це “здоба”, з усіма витікаючими.

37. Соки в пакетах. Ні про які натуральних соках в даному випадку мова не йде. НІ натуральних соків у продажу в пакетах. Не смійте поїти ними дітей! Це чиста хімія.

Так що, будьте уважними до свого здоров’я і пам’ятатйе, що жодна насолода не варта тих проблем, яких вона може задвати. А що, пам’ятайте, що людина живе не для того, щоб їсти, а для щоб жити. І ваш організм – не смітярка, не вкидайте до нього абищо.

Календар
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  
Недавні записи
Мета