13 квітня 2021 року
10:22:02

Цікавинки

Вчені визначили місце, де перебуває Бог. Ви здивуєтесь

28.09.2016 17:47

Вчені Міссурійського університету практично достовірно вказали місце перебування Бога.

 

“Ісус сказав: Царство боже усередині тебе і навколо тебе, – не в будівлях з каміння і дерева. Бог усередині тебе і всюди навколо тебе: розколи шматок дерева – і я там, підніми камінь – і ти знайдеш мене…” 

Місцем, де мешкає Бог, по суті, є мозок людини. Причому не має значення, до якої саме релігії належить той або інший індивідуум: фізіологічні процеси для всіх однакові, повідомляє Аратта.

Американські нейропсихологи вивчили так званий трансцендентальний стан. Нагадаємо, саме він є показником “спілкування з Богом”. Під час молитви або медитації людина перестає відчувати себе як конкретну особу і стає частиною Єдиного Цілого. Саме у цьому стані творяться дива і робляться пророцтва. 

Як з’ясували учені, єдиним способом входження в цей стан є пониження активності правої півкулі головного мозку. Саме таким методом користуються найбільш просунуті адепти всіх без виключення світових релігій і культів. Цікаво, що вся відмінність між релігіями полягає в ритуалах, тобто способах введення себе в транс і поєднання зі своєю божественною суттю. Молитви, медитації, використання психотропних речовин або особливі танці – всі ці дії направлені на одне і те ж. 

Крім того, нейропсихологи встановили, що найлегше увійти до контакту з Богом тим, у кого є пошкодження правої тім’яної частини головного мозку, що носить травматичний або природжений характер. Таким чином, наприклад, стає зрозумілий культ юродивих на Русі.

Архів новин
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
Погода
Завантажуємо курси валют від minfin.com.ua